Behöver en bärsjal till Moa

bärsjalSå nu är jag trött på att inte ha något att bära min lilla Moa i och har kollat runt på många olika diskussionsforum efter något bra att bära bebisen i men jag blir inte riktigt säker på om jag ska ha en bärsjal eller ett bärsele.

En bärsjal ser mer trevligt ut och känns även som att det skulle vara skönare att använda med lite mys med mera. Medans ett bärsele är nog mer anpassat för att användas när man är ute och går på stan eller dylikt vilket jag inte riktigt behöver då jag använder vagnen oftast alltid.

Det fanns några bra hemsidor så som t.ex. Bärsjal.se och lillabebben.se som berättar om vilka fördelar och nackdelar det finns med bärsjalar.

Men just nu lutar det åt att köpa en färdig bärsjal för jag har inte någon lust att göra min egna då jag känner att det finns för stor risk att jag gör fel och då händer det säkert någon olycka. Jag är inte speciellt händig när det gäller att skapa saker även om jag tror att jag skulle kunna skapa en egen bärsjal efter någon guide.

Här finns en guide till hur man tillverkar en bärsjal
http://www.9manader.nu/blandat/pyssel/sysjal

Men jag frågar mig om det verkligen är lönt att göra en egen sjal för vad jag har sett så kostar det inte direkt något förmögenhet. Det skulle iof kunna vara om det är något speciellt mode någon vill följa som inte finns i de bärsjalar som sälja men det är också det enda jag ser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *