Välkommen till mitt liv med LCHF

lchf oopsieJag bloggade förr men tänkte starta i gång det igen dock på en ny adress mycket på grund av att jag känner att jag i bland behöver skriva av mina tankar…

Min LCHF / VLCD resa började egentligen för väldigt längesen ca för 3 år sen har jag mer eller mindre gått på LCHF men fast lite mer blandat med VLCD. Om du inte vet vad LCD är för något finns det lite information på vlcd.se.

Jag tror LCHF är något som går att leva på men det enda jag egentligen inte håller med om är att stoppa i mig massa fett i stora mängder. Fett må vara nyttigt men jag tror inte på de mängder man ska stoppa i sig i LCHF så min egen diet har jag dragit ner på fettet ordentligt.

Men ibland får även jag cravings på kolhydrater så det händer i bland att man tar lite kolhydrater i form av vin eller öl eller bara en god smörgås.

Hoppas du vill följa min blogg om mitt liv på LCHF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *